Bygg en egen pool

Ett alternativ till de färdiga poolpaketen i termoplast eller stål är att mura upp sin egen pool. Bygg den i skalblock som ger en helt slät yta och forma pooltrappan i den bredd och längd som du önskar.


Läs mer

Bygg en hästbox

Att mura upp boxar är både vackert och hållbart. Mura boxarna i cementblock eller skalblock för den bästa hållbarheten. Tänk på att armera väl mellan lagren så att boxväggarna blir extra sparktåliga.


Läs mer

Bygg en vacker mur

Murar du med cementblock blir muren billig och mycket hållbarare än om du använder porösare material såsom leca. Cementblocken gör att murväggen blir jämn och kräver inget, eller om man önskar ett tunt, lager av puts.

Läs mer

Bygg en vacker mur med cementblock

  • Att bygga en mur är ett vackert alternativ till ett staket eller plank. Att bygga en mur är enkelt och blir hållbart och starkt. Murar du med cementblock blir muren mycket hållbarare än om du använder porösare material såsom leca. Cementblocken gör att murväggen blir jämn och kräver inget, eller om man önskar ett tunt, lager av puts. Det viktigaste att tänka på när man skall bygga mur är underarbetet. Ett välgjort underarbete är lika med en hållbar mur. Gjut grunden till din mur i skalblock istället för att forma i trä. Arbetet görs därigenom enklare och snabbare.
  • inspiration att bygga mur i trädgården med cementblock

Fler förslag/idéer